Van der Goot opticiens, ruim 90 jaar een begrip in Nijkerk en omgeving. In ons huidige pand, waar wij reeds 20 jaar zijn gevestigd, treft u bijna 400 m2 brilmode aan. Deze brilmode gaat bij ons samen met de hoogste norm voor oogzorg; u wordt gemeten uitsluitend door gediplomeerde opticiens/contactlens-specialisten. Elke dag zijn er vakmensen aanwezig die u met veel passie te woord staan en helpen.  Onze collega’s zijn op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de optiek.

Wij werken met prachtige merken als Chanel, JF Rey en andere prachtige parels waar we u graag over informeren.

Chanel, wie kent het chique Franse modehuis niet? Ontwerpster Gabriëlle ‘Coco’ Chanel opende haar eerste kledingboetiek in 1913 en ze ontketende daarmee een ware revolutie op modegebied.
In 1965 kwam daar de Chanel Eyewear bij en inmiddels zijn ook de brillen en zonnebrillen van Chanel niet meer weg te denken uit het modebeeld. De monturen van Chanel hebben net als de kleding en accessoires een luxe, elegante en vrouwelijke uitstraling. Een combinatie van high fashion met ultieme luxe. En door het gebruik van hoogwaardige materialen en een perfecte afwerking zijn de monturen van Chanel niet alleen heel chic, maar ook kwalitatief hoogstaand.

Ook hebben wij een grote keus in in brillen gemaakt van natuurproducten. De handgemaakte houten monturen van Tree uit Zuid-Tirol onderscheiden zich door hun exclusiviteit, duurzaamheid en vooral hun draagcomfort.  De Collectie van JF Rey laat u daarintegen  genieten van monturen met leer afgezet.

Kom dus snel kijken bij Van der Goot opticiens.